23 Aralık 2011 Cuma

Kremalı Muzlu Jöle*

Gönderen SWEETFOOD zaman: 11:24




Malzemeler 
2 Dilim Siyah Pandispanya
1.5 Su Bardağı Krem Patisserie
4 Muz
1 Paket Toz Jöle


 Tarifi   
1 dilim pandispanyayı 18 cm. çapındaki bir pasta çemberine koyun. Pandispanyanın üzerini krem patisserie ile kaplayın ve 2. ci pandispanyayı üzerine kapatın. Pandispanyanın üzerini krema ile kaplayın. 4 muzu ikişer parçaya bölerek pandispanyanın üzerine düzgünce dizin. Jöleyi suda eritin ve donmak üzereyken muzların üzerine dökün. Pastayı buzdolabında dondurduktan sonra servis yapın. 
 AFİYET OLSUN :)


0 yorum on "Kremalı Muzlu Jöle*"

Yorum Gönder

23 Aralık 2011 Cuma

Kremalı Muzlu Jöle*





Malzemeler 
2 Dilim Siyah Pandispanya
1.5 Su Bardağı Krem Patisserie
4 Muz
1 Paket Toz Jöle


 Tarifi   
1 dilim pandispanyayı 18 cm. çapındaki bir pasta çemberine koyun. Pandispanyanın üzerini krem patisserie ile kaplayın ve 2. ci pandispanyayı üzerine kapatın. Pandispanyanın üzerini krema ile kaplayın. 4 muzu ikişer parçaya bölerek pandispanyanın üzerine düzgünce dizin. Jöleyi suda eritin ve donmak üzereyken muzların üzerine dökün. Pastayı buzdolabında dondurduktan sonra servis yapın. 
 AFİYET OLSUN :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

* SweetFood* Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez